Tietoa minusta

Olen Koulutettu Hieroja Kouvolasta. 
Harjoitan klassista- ja urheiluhierontaa kotikäyntinä asiakkaan luona ja kotonani Kouvolan Lehtomäessä.

Onni saavalainen

Koulutettu hieroja kouvolasta

Klassista- ja urheiluhierontaa

Onni Saavalainen

Olen itse aktiivinen liikkuja ja minulla on aito kiinnostus liikkumisen ja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseen. Työkaluina toimivat nyt klassisen- sekä urheiluhieronnan tekniikat kehon ja mielen tasapainottamiseksi.

Vaikka ikää on kertyny mittariin vasta 25 vuotta olen lapsuudesta asti ollut kiinnostunut liikkumisesta ja liikkeestä. Kokemusta on kertynyt eri liikuntamuodoista aika laajasti aina jalkapallo-salibandy akselilta, kamppailulajeihin, joogaan ja tanssiin. Matkallani on tullut myös harrastettua mm. freestylelaskettelua sekä -rullaluistelua ja parkouria.
Nykyään mulle sopiva tapa liikkua on sekoitus omatoimista voimaharjoittelua ja luovaa liikkumista. Oman kehon kuuntelua.

Hierojana olen rento ja luotettava ammattilainen sekä pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä, omana itsenään. Olen ymmärtäväinen ja kerron näkemykseni rehellisesti.
Aktiivisena ihmisenä olen huomannut miten rentoutuminen ja stressin lievittäminen on elintärkeää nykymaailman kiireisessä ympäristössä. Tähän auttaa hieronta!

Tehtäväni

Oman kokemuksen kautta ymmärrän myös paremmin urheilijan elämää ja mitä palautuminen rasittavista harjotteista vaatii.
Tiedostan sekä eri lajien että aktiviteettien vaikutukset lihastasapainoon ja huomion tämän yksilöllistä hoitosuunitelmaa tehdessä.

Tällä hetkellä oma näkemykseni liikkumisen edistämiseen on tasapainoinen sekoitus vahvistavia harjotteita ja tietoista rentoutumista. Näitä käytän myös hoitotyössäni.
Monipuolisen taustani ansiosta uskon että voin tarjota sinulle uutta näkemystä liikkumisesta ja liikkeestä, tasosta tai taustastasi riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä!