Tietoa minusta

Olen Koulutettu Hieroja sekä Personal Trainer Kouvolasta. Tehtäväni on auttaa sinua kohti kivuttomampaa ja elinvoimaisempaa arkea.

Onni saavalainen

Koulutettu hieroja kouvolasta

Klassista- ja urheiluhierontaa

Onni Saavalainen

Olen itse aktiivinen liikkuja ja minulla on aito kiinnostus liikkumisen ja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseen. Työkaluina toimivat nyt klassisen- sekä urheiluhieronnan tekniikat sekä valmennuksellinen osaaminen Varalan urheiluopiston – Personal trainer koulutuksesta kehon ja mielen tasapainottamiseksi.

Vaikka ikää on kertnyt vasta 27 vuotta olen lapsuudesta asti ollut kiinnostunut liikkumisesta ja liikkeestä. Kokemusta on kertynyt eri liikuntamuodoista aika laajasti aina jalkapallo-salibandy akselilta, kamppailulajeihin, joogaan ja tanssiin. Matkallani on tullut myös harrastettua mm. freestylelaskettelua sekä -rullaluistelua ja parkouria.
Nykyään mulle sopiva tapa liikkua on sekoitus omatoimista voimaharjoittelua ja luovaa liikkumista. Oman kehon kuuntelua.

Hierojana sekä valmentajana olen rento ja luotettava ammattilainen sekä pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä, omana itsenään. Autan sinua selkeyttämään tavoitteesi ja tuen tavoitteiden saavuttamisessa.

Tehtäväni

Haluan auttaa sinua matkallasi kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja terveyttä.

Tämän hetken hektisessä maailmassa, jossa ollaan mentaalisesti ylivirittyneitä ja fyyisesti kenties hyvin passiivisia, uskon että ratkaisuna on tasapainoinen sekoitus kehoa ja mieltä vahvistavia harjotteita sekä tietoista rentoutumista.

Tehtäväni on tarjota sinulle työkalut voittaaksesi hektisen arjen tuomat haasteet.

Monipuolisen taustani ansiosta uskon että voin tarjota sinulle uutta näkemystä liikkumisesta ja liikkeestä, tasosta tai taustastasi riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä!