Klassista- ja urheiluhierontaa

Monipuoliset hierontapalvelut asiakkaan tiloissa Kouvolassa.

Yksilölliset hoitosuunnitelmat, ammattitaidolla.

Urheiluhierontaa Kotiin ja työPAIKALLE

Klassinen- tai urheiluhieronta asiakkaan tiloissa

                        60min / 70€

                        120min / 120€

matkakulut sisältyy hintaan.

maksutapoina Pankkikortti, käteinen tai lasku

Koti- ja yrityskäynnit

Hierojana tuon paikalle hierontapöydän ja kaiken muun tarvittavan. Tilaa pöydälle tarvitsee asiakkaan puolesta n. 2×3 m alue.

Jokainen hieronta toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Terveydenhuollon ammattihenkilönä minua sitoo salassapitovelvollisuus, eli hoitokerrat aina luottamuksella.

Toivon asiakkailta erityistä huomiota yleisen voinnin kuulosteluun, eli jos on vähänkään nuhan tai flunssan oireita niin ehdottomasti järjestetään uusi aika paremmalle ajankohdalle. Pysytään kaikki turvassa ja terveinä!

Hieronnan vasta-aiheet eli kontraindikaatiot.

Kaikissa tilanteissa hieronta ei ole suositeltava hoitomuoto joten otathan nämä asiat huomioon aikaa varatessa.

*Akuutti trauma, mm. lihas-, nivelside- tai jännevammat, avohaavat, palovammat ja paleltumat sekä luumurtumat. Hierontaan vasta kun akuutti vaihe ohi. Esim. urheilijalla, jonka on päästävä nopeasti kuntoon, voi kevyt hieronta tulla kysymykseen aikaisintaan parin kolmen päivän päästä.

*Paikalliset tulehdukset elimistössä, joita esimerkiksi jänne- tai lihastulehdukset. Oireina paikallinen kuumotus, punoitus, turvotus ja kipu. Rasitusvammasta johtuvaa tulehdustilaa voidaan kuitenkin helpottaa ympäröivien lihasten käsittelyllä, esim. tennis- tai golfkyynerpää. Hoito tapauskohtaista.

*Paikalliset infektiot ihossa eli bakteerien, virusten tai sienien aiheuttamat tulehdukset kuten herpes, jalkasieni tai syylä. HUOM. psoriasis ei ole tarttuva ihosairaus.

*Hemofilia, Verenvuototautia eli hemofiliaa sairastavan on syytä kysyä hierontaan lääkärin hyväksyntä.

*Iskeeminen kudos, on kudosta, joka ei saa riittävästi happea tai verta johtuen esim. verisuonten ahtautumisesta, useimmiten iäkkäämillä ihmisillä.

*Laskimotukos estää hierontakäsittelyn. Se oireilee yleensä jaloissa, joissa tuntuu yksittäinen kuuma, kova ja kipeä piste.

*Aivoinfarktin jälkeen on suositeltavaa kysyä hierontaan lupa lääkäriltä tai huomioida viiden vuoden varoaika.

*Kohtausoireinen epilepsia on vasta-aihe. Jos epilepsiasi on pitkään ollut rauhallinen, voi hierontaan tulla omalla vastuulla. Myös hallitsematon diabetes on estävä vasta-aihe hieronnalle.

*Pahanlaatuinen kasvain vaatii lääkärin hyväksynnän. Paranemisen jälkeen on hyvä huomioida 5 vuoden varoaika.

*Ääreis- ja keskushermostoperäinen halvaus esim. aivohalvaus (tuntopuutokset), spastinen halvaus

*Suurentuneet imurauhaset, imurauhasia löytyy kainaloista, nivustaipeista, niskasta, kaulalta ja leukakulman alta. Imurauhaset saattavat olla suurentuneita infektioiden tai kasvainten vaikutuksesta.

*Suonikohjut estävät paikallisen käsittelyn. Hierontaa ei tehdä suonikohjujen päälle, mutta ympäröiviä alueita voi käsitellä.

*Hierontaan ei myöskään sovi tulla krapulassa tai päihteiden vaikutuksen alaisena (rasittava vaikutus keskushermostolle)

Näistä on hyvä mainita aikaa varatessa tai VIIMEISTÄÄN alkuhaastattelussa. Jos joku asia mietityttää, kysy rohkeasti!
Hoitosuunnitelma tehdään aina tapauskohtaisesti ja jotkut vasta-aiheet ovat paikallisia eli ei estä hierontaa muilta alueilta.